- Reklama -

Agent: Rantanen a Laine mají k podpisu daleko

- Reklama -

Hráčský agent Mike Liut, který zastupuje chráněné volné hráče Mikka Rantanena a Patrika Laineho, přiznal, že jeho klienti mají k dohodám se svými kluby ještě kus cesty.
„Nejsme blízko…Nestalo se však nic, co bychom nevěděli, že se může stát,“ řekl Liut rozhlasové stanici Sportsnet 650.
22letý Rantanen odehrál v minulé sezóně za Colorado 74 zápasů, v nichž si s 87 body (31+56) stanovil své osobní maximum. O rok mladší Laine na tom byl znatelně hůře, přesto patří stále mezi výrazné tváře Winnipegu (více ZDE).
„Roli hraje délka, průměrná roční hodnota, struktura a kluby musí zvládat svůj platový strop. My musíme zastupovat své klienty. My máme své předsvědčení a oni také,“ dodal zástupce obou forvardů.
Liut taktéž zmínil útočníka Mitche Marnera, který se před pár dny upsal šestiletým kontraktem s cap hitem 10,893 mil. amerických dolarů Torontu.
„Lze je srovnávat?“ začal Liut otázkou. „Myslím si, že Marner a Rantanen si jsou, pokud se jedná o porovnání jejich hokeje, pravděpodobně nejblíže. Jsou to křídelníci, jež jsou šikovní v tvorbě ofenzívy pro ty, kteří s nimi hrají.“
Laine už trénuje několik dní se švýcarským celkem SC Bern, ke kterému se má připojit i Rantanen. Ten se původně připravoval v Norsku. Avs i Jets začínají svou sezónu 3. října.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -