- Reklama -

André Burakovsky se upsal Washingtonu na další dva roky

- Reklama -

Švédský hokejista André Burakovsky zůstává dál hráčem Washingtonu. Zástupci obou stran se v úterý dohodli na podpisu dvouleté smlouvy v celkové hodnotě 6 milionů dolarů. Platový strop Capitals tak bude ročně zatěžovat třemi miliony dolarů.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Dvaadvacetiletému křídelníkovi letos vypršela tříletá nováčkovská smlouva a 1. července se stal chráněným volným hráčem. V uplynulém ročníku si připsal v 64 zápasech 35 bodů za 12 branek a 23 asistencí.
Krom slušného finančního ohodnocení se může rodák z rakouského Klagenfurtu těšit i na větší prostor se předvést. „Když se podívám na naši omentální soupisku, myslím si, že by mohl hrát větší roli v týmu,“ řekl generální manažer Caps Brian MacLellan.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Capitals si hokejistu, který vyrůstal ve švédském Malmö, vybrali v roce 2013 v prvním kole draftu NHL z 23. pozice. Premiéru v nejslavnější hokejové lize světa absolvoval 21. duben 2015 v utkání na ledě New Yorku Islanders.
Celkem má na kontě v základní části National Hockey League 196 zápasů a 95 bodů za 38 gólů a 57 asistencí. V 36 duelech play off si připsal šest branek a čtyři přihrávky.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -