- Reklama -

ANKETA: Kdo by měl být českou brankářskou jedničkou pro Světový pohár?

- Reklama -

Největší hokejovou událostí letošního roku bude Světový pohár, na kterém Češi vyzvou Kanadu, USA a výběr Evropy. Kouč národního týmu Josef Jandač oznámí úvodní šestnáctičlennou nominaci už za týden, zbývající část týmu pak musí doplnit do 1. června.
Hodně otázníků vyvstává nad brankářským postem. Zámořský magazín The Hockey News favorizuje na pozici hlavního gólmana Petra Mrázka (Detroit). V dobré formě je také Michal Neuvirth (Philadelphia) a několik želízek v ohni máme i v evropských soutěžích.
Ještě na podzim se přitom v této souvislosti nejvíce skloňovalo jméno Ondřeje Pavelce (Winnipeg). Tomu však mnozí fanoušci vyčítají nevyrovnané výkony z předchozích turnajů.
Komu byste svěřili českou svatyni vy? O svůj názor se můžete podělit i v komentářích.
Světový pohár na NHLnews:


Titulní foto: Allan Hamilton/Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -