- Reklama -

Arbitr jako strašák. Ducks a Montour se dohodli až po výslechu

- Reklama -

Anaheim a obránce Brandon Montour se na poslední chvíli vyhnuli verdiktu arbitrážního soudce a odsouhlasili si nový dvouletý kontrakt. Podle Erica Stephense z portálu The Athletic má celkovou hodnotu 6,775 mil. dolarů.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Obě strany se dohodly několik hodin po soudním slyšení v Torontu a konečné rozhodnutí arbitra již tak nebylo zapotřebí.
Montour, jemuž skončil v létě tříletý vstupní kontrakt s příjmem 925 tis. dolarů za sezónu, původně požadoval roční spolupráci s platem 4,75 mil. Ducks mu však nabízeli pouze dvouletou smlouvu s roční gáží třikrát nižší.
Čtyřiadvacetiletý Kanaďan naskočil v uplynulém ročníku do 80 duelů, v nichž si připsal 32 bodů (9+23) a stal se druhým nejproduktivnějším zadákem mančaftu.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -