- Reklama -

Aréna Nashvillu: účesu nebezpečno

- Reklama -

Pokud se vydáte na hokejový stadión v dresu hostujícího týmu, nesledujte jen dění na ledě. Dávejte také dobrý pozor na to, co se odehrává kolem vás. Zvláště v Nashvillu. Tamní maskot Gnash totiž dokáže být pěkně nebezpečný – a nepotřebuje k tomu ani své ostré tesáky.
Až do úterka na domácích zápasech Predators chyběl kvůli zlomené noze, klub o jeho zranění dokonce informoval formou obvyklou v případě zdravotních problémů hráčů. Návrat z marodky ale oslavil ve velkém stylu, šlehačkovým útokem na fanouška Edmontonu.

Podle zámořských médií nešlo o sehranou scénku. Mladík, který schytal přímý zásah do obličeje, dopředu nic netušil. Dívka vedle něho – jeho sestra – ovšem ano. Nemohla však předvídat, jak se situace posléze vyvine.
„Oba to byli opravdoví fanoušci Oilers,“ vysvětluje Gnashova tisková mluvčí Alexis Witmanová. „Gnash se s dívkou před zápasem sešel a ona byla součástí spiknutí. Věděla, co se stane.“
Jako odškodné za újmu na vzhledu dostanou oba fandové Oilers lístek na příští vzájemné utkání obou celků. „Tentokrát už to bude bez šlehačkového dortu,“ slibuje za Gnashe jeho mluvčí.
Foto/Photo by: Larry Darling

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -