- Reklama -

Ať Marchand neolizuje soupeře, prosí liga Bruins

- Reklama -

NHL vyslala Bostonu jeden z nejkurióznějších vzkazů v historii soutěže. Podle informací amerického portálu ESPN zažádala klub, aby se Brad Marchand vyvaroval olizování svých protihráčů.
Ano, čtete správně.
Liga tak reagovala na incident z prvního duelu série play-off mezi Bruins a Maple Leafs, v němž se devětadvacetiletý útočník dostal do hodně intimního okamžiku s forvardem Toronta Leem Komarovem. Marchand se tehdy pokoušel svého soka rozhodit jemným laskáním krku (na video se podívejte ZDE).


„Po přerušení hry se ke mně pořád přibližoval. Myslel jsem si, že když se mě chtěl neustále dotýkat, že se můžeme sblížit ještě více,“ glosoval po utkání celý moment známý provokatér.
Zda bude apel vyslyšen, můžeme sledovat už ve druhém kole, v rámci něhož Boston narazí na Tampu Bay (program zápasů TADY).
Marchand si v dosavadním průběhu vyřazovacích bojů připsal tři góly a dvojnásobný počet asistencí.
Titulní foto: Icon Sportswire
 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -