- Reklama -

Avalanche dokážou porazit každého, říká Ian Cole

- Reklama -

Obránce Avs Ian Cole si je jistý tím, že by jeho tým dokázal v play-off porazit jakýkoliv mančaft NHL.
Zkušený matador, který vyhrál dva Stanley Cupy s Pittsburghem, se rozpovídal o své touze znovu hrát Miku Chambersovi z deníku Denver Post.
„Mám to nastavené jasně: Jsem všemi deseti pro to, abychom se vrátili znovu na led. A je jedno, jestli nás bude 16, 24, 30 či 31,“ narážel 31letý Američan na zvěsti o možném formátu play-off.
„Vidím nás jako mužstvo, které má reálnou šanci získat Pohár,“ pokračoval Cole. „Když se podívám kolem sebe na soutěž, tak si myslím, že můžeme v sérii na sedm utkání porazit kohokoliv.“

Rodákovi z Ann Arbour se líbí chystaný formát vyřazovacích bojů, v němž by čtyři nejúspěšnější týmy v každé konferenci bojovali o nejlepší nasazení pro sérii s celkem z předkola (o připravovaném formátu jsme psali ZDE).

„Líbí se mi myšlenka soubojů o první místo. Pokud se to podaří, je to něco, co bychom ocenili,“ dodal 18. muž draftu 2007.
Avalanche se před nucenou pauzou probojovali na druhé místo Západní konference za St. Louis a případné dohrání sezóny je tak nemine. Podle současně preferovaného formátu by se utkali v prvním kole s vítězem série mezi Wild a Canucks.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -