- Reklama -

Babcock, Peters, Montgomery… Dalším bude Laviolette?

- Reklama -

Fanshop týmuLetošní sezona opravdu není jednoduchá pro muže, kteří se věnují trenérskému řemeslu. Špatné výsledky a rozhádaná kabina nejdříve srazila hlavu Miku Babcockovi v Torontu. Nepřístojné chování později stálo za odvoláním Billa Peterse od Calgary, s postem hlavního kouče Dallasu se pak rozloučil též Jim Montgomery. Celou ligu obchází strašák s názvem výpověď a mnozí experti naznačují, že i druhý účastník Winter Classic 2020 zažije trenérskou rošádu.
GM Nashvillu David Poile přivedl v létě drahého centra Matta Duchena. Ten doplnil už tak dost nabitý kádr, ve kterém naleznete švýcarského démona Josiho, zkušeného Ellise, střelecky skvěle vybaveného Forsberga a v brance zajímavý finský tandem SarosRinne.
Jenže tým pod vedením zkušeného kouče Petera Lavioletta pokulhává, v současnosti mu chybí čtyři body na první postupové místo do play-off. Pro ambiciózní tým z města country je to zklamání a je dost možné, že po pěti a půl letech s někdejším vítězem Stanley Cupu obrátí Predators list.
Co myslíte? Zkusí Predátoři nastartovat svůj tým trenérskou změnou?


Titulní foto: Icon Sportwire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -