- Reklama -

Bennett přivodil Šimkovi otřes mozku

- Reklama -

Český obránce ve službách San Jose Radim Šimek vynechal středeční zápas proti Coloradu. Důvodem je otřes mozku, který utrpěl po tvrdém úderu Sama Bennetta v poslední minutě pondělního duelu s Calgary. Jeho stav se posuzuje na denní bázi.

Bennettův kontroverzní hit, který rozhodčí počastovali vyloučením do konce utkání, zůstal nakonec překvapivě bez dodatečného potrestání ze strany disciplinární komise.
Na zákrok se podívejte ZDE.
Šimek byl povolaný do prvního týmu Sharks začátkem prosince. Šestadvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi odehrál v aktuálním ročníku 14 zápasů s bilancí jednoho gólu a pěti asistencí.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -