- Reklama -

Bergevin: Julien se vrátí

- Reklama -

Fanshop týmu
Vypadá to, že Claude Julien stráví léto v klidu.
Generální manažer Canadiens Marc Bergevin v úterý potvrdil, že 59letý kouč setrvá na své pozici také v příští sezóně.
„Claude bude trenérem i v říjnu, listopadu a prosinci,“ cituje jeho slova Francois Gagnon ze stanice RDS.
Poté, co Montreal v minulém ročníku zmeškal play-off jen o dva body, je klub opět na cestě mít po sezóně již na začátku dubna. Do konce základní části zbývá 15 utkání a současná bodová ztráta se jeví již příliš velkou.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

„Nikdo není spokojen s výsledky, jakých jsme letos docílili,“ uvedl Bergevin. „Příští rok musíme udělat maximum pro to, abychom dosáhli našeho cíle.“

I navzdory zklámání však lodivod týmu nemíní na místo hlavního kouče dosadit novou tvář.
„Není to ale výměna trenéra, která nás k němu (cíli) dostane,“ pokračoval funkcionář. „Zapojit se musí také hráči. Všichni musíme vzít zodpovědnost a společně pracovat na zlepšení pro příští sezónu.“
Julien, který šéfoval lavičce Habs už v letech 2002-2006, nahradil v roce 2017 Michela Therriena. Na svém kontě má od Therrienova konce bilanci 119-105-31.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -