- Reklama -

Berube pokračuje v St. Louis. Těším se na obhajobu, prohlásil trenér

- Reklama -

St. Louis Blues se rozhodli prodloužit spolupráci s hlavním trenérem Craigem Berubem. Se strůjcem letošního pohárového úspěchu podepsali novou tříletou smlouvu.
53letý Kanaďan se dostal na lavičku Blues 19. listopadu 2018 poté, co vystřídal neúspěšného Mikea Yea. Berube zaznamenal s týmem bilanci 38-19-6 a z posledního místa v lize vyšvihl svůj mančaft až na třetí pozici Centrální divize.


Za svůj výkon si vysloužil nominaci na Jack Adams Award pro nejlepšího kouče základní části.
Své tažení však dokonal až v play-off, v němž Blues postupně vyřadili Winnipeg, Dallas, San Jose a ve finále skolili Boston 4:3 na zápasy.
„Je to pro mě velká pocta. Mám veliký respekt vůči tomuto týmu, organizaci i městu,“ sdělil Berube novinářům. „Uplynulá sezóna byla jedinečným zážitkem. Už se neumím dočkat začátku cesty za obhajobou titulu.“
Rodák z Alberty vedl v minulosti také Flyers a dva celky AHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -