- Reklama -

Bettman: Je možné, že sezónu nedohrajeme standardně

- Reklama -

Komisionář NHL Gary Bettman by byl rád, aby se sezóna 2019/20 dohrála i se základní částí. Je však smířen s tím, že se mu jeho přání nemusí vyplnit.
„V tuto chvíli panuje kolem situace hodně nejistot,“ řekl v rozhovoru pro stanici NBCSN. „Doufáme, že více budeme vědět na konci dubna. Za nás musím říct, že zvažujeme všechny možnosti. Chceme být připraveni na chvíli, kdy dostaneme zelenou.“

Tonoucí se stébla chytá. Kuje NHL kuriózní plán pro play-off?

Liga přerušila ročník 12. března, kdy týmům zbývalo ze základní části odehrát 12 – 14 zápasů. Bettman uznal, že obnovit sezónu bez zbylých klání základní části by nebylo nejspravedlivější, je si však vědom současného stavu věcí.
„Nejlepší a nejsnadnější by bylo zkompletování ročníku se všemi utkáními a pak jít standardně na play-off. Rozumíme ale, že to nemusí být možné a proto uvažujeme o různých alternativách,“ pokračoval nejvyšší představitel soutěže.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Pořád věřím, že můžeme hrát i hluboko v létě…Dny, kdy nás limitovalo chlazení ledu v budovách, jsou dávno za námi…Tohle nás neomezuje,“ uvedl Bettman.
USA se blíží vrcholu pandemie a zejména na severovýchodě země je situace vážná. Toho si je vědom i hokejový funkcionář.
„Našim hlavním cílem je, abychom udrželi každého zdravého a v bezpečí. Chceme se vrátit k hraní pro naše fanoušky a pro lásku k tomuto sportu tak brzy, jak jen to bude dávat smysl, a hned, jak bude situace bezpečná,“ dodal nejmocnější muž světového hokeje.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -