- Reklama -

Bídný úvod sezóny si vybral v Minnesotě svou daň

- Reklama -

Bez ohledu na to, zda se Wild dařilo či nikoliv, byla Xcel Energy Center v předchozích šesti letech vždy vyprodaná. Předchozí neděli však přišla změna.
Zápas proti Montrealu ukončil dlouhou sérii 230 utkání základní části, v nichž byste volnou sedačku ve stánku Minnesoty hledali marně.




Na duel si koupilo lístek 17 344 fanoušků a poprvé od 2. prosince 2013 se Wild nepodařilo svůj stánek zaplnit na 100 procent.
Na smutné novině se podílel brzký začátek střetnutí a zejména tragický start do nového ročníku. Mužstvo z „hokejového státu“ má aktuálně bilanci 2-6-0.
Wild patří v posledních letech v Minnesotě stabilně mezi trojici nejpopulárnějších týmů, absence většího úspěchu však může způsobit, že své místo podstoupí basketbalovým Wolves.
Konec této série může být prvním varovným signálem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -