- Reklama -

Blázniví fanoušci v Ottawě: dva se prali, třetí se fotila s Kesselem

- Reklama -

V neděli večer porazili hokejisté Toronta své kanadské rivaly z Ottawy v atraktivním utkání NHL 5:3, když se na výhře hostů jednou asistencí podílel i český obránce Roman Polák. Ovšem nejen na ledě haly Canadian Tire Centre byly k vidění zajímavé a dramatické momenty.
Na místech v horních ochozech se během utkání mezi sebou začali nahlas dohadovat dva fanoušci Senators a Maple Leafs. Když se k nim přidal ještě jeden příznivec v domácím dresu, přišel kolegovi z Toronta „na pomoc“ další muž v modrobílé kombinaci a vylil mu na hlavu pivo.
To pochopitelně náhle politého fanouška rozvášnilo natolik, že skočil po sokovi z Toronta, co mu byl nejblíže. V rozhodně ne v přátelském objetí se pak společně skutáleli po schodech do nižší části hokejové arény. Takřka celý incident dokonce jeden z přítomných diváků natočil na video.

Ve stejný večer byla ale v Canadian Tire Centre k vidění i zábavnější situace. To když fanynka Maple Leafs rychle využila vyloučení hostujícího Phila Kessela a přispěchala k trestné lavici, aby se svým oblíbeným hráčem udělala selfie snímek. Jak je z fotky patrné, Kessel bezelstné nadšení fanynky zase tak moc nesdílel.


Foto/Photo by: C.P. Storm

- Reklama -
Jirka G. Novák
Narozen v roce 1977. NHL sleduji od 90. let. V letech 1996-2002 redaktor ČTK a zároveň několik let externí spolupracovník nhl.cz. Během té doby publikovány stovky článků ze všech oblastí sportu v mnoha českých denících. V letech 2003-2012 jeden ze zakládajících členů redakce sport.cz. Osobně se zúčastnil 6x mistrovství světa dospělých a 2x juniorských MS v hokeji, několika zápasů NHL. Spoluautor knihy o Dominiku Haškovi.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -