- Reklama -

Blíží se Mrázkův konec ve Philadelphii? Pro Flyers je příliš drahý

- Reklama -

Fanshop týmu
Dny Petra Mrázka v organizaci Flyers mohou být sečteny. Podle vícero zdrojů mu klub nehodlá nabídnout kvalifikační nabídku, tj. roční kontrakt ve výši čtyř mil. dolarů, a z českého gólmana se tak stane 1. července nechráněný volný hráč. Informaci zveřejnil mj. jiné portál philly.com.
Zatímco Taylor Leier, Robert Hagg nebo Alex Lyon mohou od pensylvánského celku nabídku na další spolupráci očekávat, šestadvacetiletý ostravský rodák se do plánů Philadelphie příliš nehodí.

Již minulý týden si Letci pojistili služby beka Samuela Morina tříletou smlouvou s roční gáží 700 tis. dolarů.
Ken Campbell z magazínu The Hockey News přesto uvádí, že Mrázkovo působení ve „městě bratrské lásky“ nemusí být u konce. Vítkovický odchovanec by se však musel uskromnit a kývnout na méně tučnou výplatnici.

Mrázek byl do Philadelphie vytrejdován v únoru z Detroitu výměnou za právo výběru ve čtvrtém kole draftu 2018 a třetím kole draftu 2019.
V 17 duelech základní části zaznamenal v bráně Letců bídnou úspěšnost zákroků 89,1 procent a průměr 3,22 inkasovaných gólů na zápas.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -