- Reklama -

Blues hlásí důležitou novinu

- Reklama -

St. Louis bude mít v play-off k dispozici i svou největší hvězdu. Ze zranění se obhájcům titulu zotavil útočník Vladimir Tarasenko, jenž byl nejlepším střelcem Blues v pěti předešlých sezónách za sebou.
„Je v pořádku. Už před přerušením ročníku byl připravený na návrat v dalším týdnu,“ uvedl hlavní trenér Craig Berube pro Jeremyho Rutherforda z portálu The Athletic.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„V rehabilitacích odvedl i s našimi trenéry kus skvělé práce a udržoval se v úžasné formě. Ve skutečnosti se vrátil ještě v lepší formě než byl v září při příchodu do kempu.“
Tarasenko stihl v tomto ročníku odehrát jen 10 zápasů a už od 24. října absentoval kvůli potížím s ramenem. Ty jej donutily podstoupit operaci, po níž následovala dlouhá rekonvalescence.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -