- Reklama -

Blues může v neděli chybět mladík, bostonský Chára je v pořádku

- Reklama -

St. Louis se musí v nedělním zápase proti Bostonu obejít bez suspendovaného útočníka Ivana Barbaševa (čtěte ZDE). Toho by mohl zastoupit v sestavě Robert Thomas, start 19letého mladíka je však nejistý.
Thomas nehrál pro nespecifikované zranění od prvního klání finále, v sobotu ale absolvoval kompletní trénink. Hlavní kouč Craig Berube k tomu uvedl, že rozhodnutí o jeho nasazení padne až před utkáním.


Otázníky před šestým finálovým střetnutím řeší i Boston. Bruins stále neví, zda budou mít k dispozici obránce Matta Grzelcyka. Ten vynechal tři duely vinou následků otřesu mozku, které mu způsobil nárazem na mantinel Oskar Sundqvist.
Bez omezení naopak trénovali bek Zdeno Chára a forvardi Noel Acciari s Marcusem Johanssonem. Všichni tři by měli v neděli večer nastoupit do akce.
Chára nedohrál čtvrtý zápas série pro zlomenou čelist, do pátého ale naskočil. Acciari se ve čtvrtečním souboji udeřil hlavou o led a Johansson schytal úder do hlavy od již suspendovaného Barbaševa.
Mač, v němž mohou Blues slavit první klubový Pohár, začíná ve dvě hodiny ráno středoevropského času.


Chára na sobotní tiskové konferenci: Cítím se fajn:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -