- Reklama -

Blues se vyhnuli pohromě, obavy však přetrvávají

- Reklama -

V St. Louis si mohli hluboce oddechnout.
Útočník Blues Robby Fabbri musel z nedělního přípravného duelu s Columbusem vinou zranění předčasně odstoupit. Naštěstí se však nejedná o obnovení potíží, které jej sužovaly v posledních dvou ročnících.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Karlsson promluvil. A na Senators to nehází dobré světlo




Informaci novinářům sdělil trenér Mike Yeo, jenž nehovořil o závažnosti aktuálního poranění, potvrdil ale, že nijak nesouvisí s nedávno operovaným kolenem. To dvaadvacetiletého Kanaďana limitovalo od února 2017 a vyřadilo ze hry z celé minulé sezóny.
Tak či tak je pro hráče i klub nepříjemné, že se musí potýkat s dalším zdravotním problémem. Talentovaný forvard, jenž měl letos prokázat schopnost být týmu oporou, doposud odehrál v lize 123 zápasů s bilancí 29 gólů a 66 bodů.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -