- Reklama -

Blues si upsali jednoho z mistrů

- Reklama -

St. Louis podepsalo ve středu nový dvouletý kontrakt s útočníkem Sammym Blaisem. 23letý Kanaďan, který byl členem mistrovského týmu z roku 2019, si v průměru vydělá 1,5 mil. dolarů ročně.
„Je to stále rozvíjející se hráč, o kterém máme vysoké mínění,“ uvedl v prohlášení generální manažer Blues Doug Armstrong. „Určitě si myslíme, že se může stát součástí TOP devítky forvardů v naší sestavě. V úvodu této sezóny jej však trochu limitovala zranění.“

Tahle COOL trička NHL chceš!


Blais naskočil v tomto ročníku do 40 zápasů, v nichž získal 13 bodů za šest gólů a sedm asistencí. Dva měsíce vynechal pro zraněné zápěstí.

Velikonoční nadílka fandům NHL! Klikni si pro slevu

Rodák z Quebecu se mohl stát v létě chráněným volným hráčem.
St. Louis jej draftovalo v roce 2014 ze 176. místa. Od té doby odehrál v NHL 83 utkání, ve kterých vstřelil devět branek a přidal 11 přihrávek.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -