- Reklama -

Bobrovskij míří příliš vysoko

- Reklama -

Fanda NHL
Columbus a Sergej Bobrovskij již delší dobu nevedou rozhovory o nové smlouvě. S odvoláním na své zdroje to tvrdí Aaron Portzline z portálu The Athletic.
Ruský gólman má před sebou poslední rok svého aktuálního kontraktu s průměrnou roční gáží 7,425 mil. dolarů a 1. července 2019 by se mohl stát nechráněným volným hráčem.
Podle Portzlina je veřejným tajemstvím, že Bobrovskij vyhlíží peníze, které si vybojoval montrealský Carey Price. Ten minulé léto podepsal s Canadiens osmiletý kontrakt na 84 miliónů. A právě tyto ambice jednáním mezi hokejistou a klubem příliš neprospívají.
Z TÁBORA BLUE JACKETS: Jeden z posledních pravých drsňáků končí svou kariéru v NHL
Fanshop týmu
Devětadvacetiletý Bobrovskij odchytal v uplynulém ročníku 65 utkání, v nichž zaznamenal průměr 2,42 inkasovaného gólu na zápas a eliminoval 92,1 procent střel.
Dvojnásobný držitel Vezina Trophy působí v Columbusu od roku 2012. Do té doby chytal za Philadelphii, která jej do NHL přivedla jako nedraftovaného hráče.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -