- Reklama -

Má už Bobrovskij jasno? Gólman prodává svůj příbytek v Columbusu

- Reklama -

Fanshop týmuRuský brankář Sergej Bobrovskij působí v Columbusu od roku 2012. Pro něj individuálně to bylo velmi úspěšné spojení – za tu dobu si odnesl dvě Vezina Trophy pro nejlepšího gólmana NHL. Nyní se však naplnil jeho kontrakt na necelých sedm a půl milionu dolarů ročně a vypadá to, že se Bob bude stěhovat na jinou adresu.
Při uzávěrce přestupů vsadili Blue Jackets vše na jednu kartu – okamžitý úspěch. Neposlechli experty, kteří jim radili využít poslední šanci na zpeněžení dvou trucujících ruských hvězd Sergeje Bobrovského a Arťemije Panarina. Místo toho se hnali za každým známějším jménem a svoji soupisku vyzbrojili několika zajímavými přírůstky.
A hned v prvním kole překvapili naprosto všechny, jak jednoduše si poradili s favorizovanými Lightning. Ve druhém kole jim ale stopku vystavili Boston Bruins a vypadá to, že minimálně pro jedničku klubu z Ohia byl šestý zápas série posledním, do kterého nastoupil v dresu Columbusu.
Řada zájemců
Třicetiletý dvojnásobný vítěz Veziny se v červnu stane volným hráčem a bude očekávat další navýšení svého kontraktu. Podle spekulací by se jeho cena měla pohybovat okolo hodnoty devět milionů dolarů za rok. Vážného zájemce o jeho služby podle zákulisních informací můžeme najít na Floridě. Ta se definitivně chce odstřihnout od doby, kdy byl jedničkou Roberto Luongo.
Dalšími alternativami by mohli být Calgary Flames, Vancouver Canucks, New York Islanders (pokud se nedohodnou s Robinem Lehnerem) či Detroit Red Wings.
Spekulace o odchodu hvězdného Rusa z Ohia dále přiživili fanoušci, kteří nalezli jeho dosavadní bydliště v realitních inzerátech. Za své sídlo by si Bobrovskij přál dostat 2,95 milionů dolarů. V luxusním příbytku v devatenáctém patře naleznete čtyři ložnice, čtyři koupelny ale třeba také posilovnu nebo vinný sklep.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -