- Reklama -

Boj o Karlssona sílí. Skončí švédská hvězda na Západě?

- Reklama -

Fanda NHL
Zájem celků NHL o výměnu, jež by zahrnovala ottawského obránce Erika Karlssona sílí. Podle insidera Darrena Dregera ze stanice TSN vystoupily kluby ze stínu a začaly Senators oslovovat s nabídkami.
Spekulace o přestupu osmadvacetiletého Švéda přitom od začátku července v podstatě ustaly. Dvojnásobný držitel Norris Trophy se měl podle tehdejších zdrojů stěhovat do Dallasu (psali jsme ZDE), poté byl pokládán za téměř hotovou věc Karlssonův přesun do Tampy (více ZDE). Vážnými zájemci byli také Vegas Golden Knights.
Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet nyní tvrdí, že se o hvězdného beka nově hlásí Vancouver Canucks. Hokejový expert k tomu napsal, že ottawský klenot s největší pravděpodobností zakotví v Západní konferenci.
Fanshop týmu
Karlsson má před sebou poslední rok ze své sedmileté smlouvy na 45,5 mil. amerických dolarů. Senators mu údajně již dříve nabídli prodloužení spolupráce s průměrnou roční gáží 10 miliónů, hokejista měl ale nabídku odmítnout (podrobnosti ZDE).

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: VÝHRA ČEKÁ TADY

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -