- Reklama -

Bolestivé vítězství. Canes přišli o obránce, útočníka i Mrázka

- Reklama -

Fanshop týmu
Druhá výhra v sérii proti Islanders stála Carolinu hodně sil i mnoho obětí. Zápas nedohráli obránce Trevor van Riemsdyk, útočník Saku Maenalalnen ani brankář Petr Mrázek.
Van Riemsdyk ukončil duel už po necelé minutě, když jej na mantinel srazil Cal Clutterbuck. Podle informací z kabiny utržil zranění levého ramene.


Mrázek se zranil ve druhém dějství, když si po střele Lea Komarova pravděpodobně natáhl sval v dolní části těla. Jeho stav se posuzuje na denní bázi.
Klub již povolal ze záložního celku v Charlotte (AHL) Alexe Nedeljkovice a k týmu se připojil také nouzový gólman Todd Scarola ze Stony Brook University.


Nejhůře je na tom Maenalanen, který si vážně poranil ruku a musí podstoupit operaci. Vynechat by měl 10 – 14 dní.
Kromě zmíněné trojice absentují se zdravotními problémy také Andrej Svečnikov (otřes mozku), Micheal Ferland (horní část těla) a Jordan Martinook (dolní část těla).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -