- Reklama -

Boston se vrací k Bruins, Philadelphia k Flyers

- Reklama -

Bruins válí, jsou nejlepším celkem soutěže a znovu také tématem konverzací v massachusettské metropoli. Na oblíbenosti pak opět nabírají také Flyers.
Lokální stanice NESN zaznamenala v Bostonu oproti minulé sezóně nárůst sledovanosti zápasů Medvědů o 49 procent.
Průměrně si duely loňských finalistů naladilo v dosavadním průběhu ročníku 3,49 procent bostonských domácností, což je číslo srovnatelné s hodnotami Celtics (NBA) a jen mírně zaostávajícími za těmi od Red Sox (MLB).

Nové kousky! Buď fandou i po setmění


Zpráva o rostoucím zájmu o NHL v Bostonu přichází po několikaleté sérii, během níž hokej v Massachusetts ztrácel ve prospěch stále populárnějších Celtics.
Ještě o něco hůře na tom byli v posledních letech ve svém městě Flyers, kteří se kvůli špatným výsledkům v poslední dekádě jednoznačně propadli v žebříčku oblíbenosti až na čtvrtou pozici. Série osmi vítězných střetnutí v řadě a boj o první místo v divizi však pobláznily i Philadelphii.
Čtvrteční duel s Hurricanes se stal na tamní stanici NBC Sports nejsledovanějším přenosem Flyers od října 2013.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -