- Reklama -

Bostone, díky! Lucic na roky s Bruins nikdy nezapomene

- Reklama -

Před dvěma týdny byl vyměněn do Los Angeles, ale místo v jeho srdci zatím ještě stále zabírají Medvědi. V pátek Milan Lucic symbolicky – prostřednictvím celostránkového inzerátu v listu Boston Globe – předstoupil před fanoušky klubu, v němž strávil celou svoji profesionální kariéru.
„Bylo mi devatenáct, když jsem se stal jako velmi mladý muž členem Boston Bruins. Teď, v sedmadvaceti letech, musím říci na shledanou tomuhle výjimečnému městu. Tady jsem si prožil svůj sen, když jsme vyhráli Stanley Cup. Tady jsem se oženil. Tady se narodily obě mé děti. Boston bude mít vždycky klíčový vliv na to, kdo jsem.“


„Hrál jsem tu před skupinou fanoušků, na které nikdy nezapomenu,“ děkuje Lucic příznivcům Bruins. Dík vyslovuje i nesčetným funkcionářům klubu, jmenovitě rodině Jacobsových, generálním manažerům Camu Neelymu, Peteru Chiarellimu a Donu Sweeneymu, trenéru Claudeu Julienovi a jeho asistentům; dále kapitánovi Zdenovi Chárovi, všem spoluhráčům a členům podpůrného personálu.
„Boston mě za ty roky sevřel do své náruče. Nebyl bych tím, kdo jsem osobně i profesionálně, nebýt každého z těchto výjimečných vztahů. Lidem v Bostonu chci vzkázat: You are #BostonStrong,“ uzavírá Milan Lucic své vyznání.
Foto/Photo by: Sarah Connors

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -