- Reklama -

Boughner: Jsem tím správným koučem pro Sharks

- Reklama -

Fanshop týmuBob Boughner převzal San Jose Sharks v prosinci minulého roku. Žraloci jej najali poté, co vyhodili Petera DeBoera 11. prosince a v této pozici setrval až do přerušení soutěže kvůli koronaviru. V aktuálním rozhovoru pro The Athletic prohlásil, že očekává, že se po opětovném spuštění soutěže vrátí na svoji pozici.
„Vidím to dobře, myslím, že jsem ukázal, že si tento post zasloužím,“ prohlásil Boughner.
„Mám dojem, že Doug Wilson (GM Sharks) to vidí stejně, alespoň podle toho, co se ke mě dostává. Nechci mluvit za něj, ale připravuji se na příští sezonu a pracuji na dlouhodobém plánu pro San Jose,“ nechal se slyšet bývalý kouč Floridy.
Od svého nástupu do funkce vyhrál se Žraloky 14 utkání, ve 20 případech odcházel jako poražený a třikrát padl se svým mužstvem v prodloužení.
„Změnil jsem systém, přizpůsobil pár věcí a udělal pár změn. Nekoukali jsme až tolik na výsledky, což ale samozřejmě znamenalo, že jsme zažili pár ne zrovna povedených nocí,“ popsal filozofii vedení týmu.
Sharks se museli vyrovnat se ztrátou klíčových osobností jako obránce Erika Karlssona a útočníka Logana Coutureho a Tomáše Hertla. „Pracovali jsme především na změně našeho herního stylu. Snažili jsme se, abychom se stali týmem, proti kterému se špatně hraje. A v mnoha případech se nám to i povedlo. Myslím, že to pomohlo trochu vzkřísit nadšení u hráčů, kteří se mají na co těšit, až se vrátí,“ uzavřel své povídání trenér Sharks.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -