- Reklama -

Bouřliváka Rinalda čeká nepříjemný pohovor. Liga si jej pozvala na "kobereček"

- Reklama -

Útočník Arizony Zac Rinaldo bude za svou boxerskou vložku ze sobotního souboje s Coloradem pravděpodobně dodatečně potrestán. Nasvědčuje tomu fakt, že si jej Oddělení hráčské bezpečnosti NHL pozvalo na osobní setkání.
Předmětem projednávání bude rána pěstí do obličeje, kterou Rinaldo uštědřil ve druhé třetině zápasu coloradskému obránci Samuelu Girardovi. Ten musel být po tvrdém úderu ošetřen, do hry se ale přesto vrátil.


Na celý incident, který vyústil v hromadnou potyčku se podívejte ZDE.
Termín střetnutí nebyl ještě zveřejněn. Zámořská média však vzhledem k Rinaldově nechvalné minulosti už nyní očekávají udělení stopky na vícero zápasů.
Delší Rinaldova absence by pro Coyotes neznamenala zásadní ztrátu. Z 31 zápasů v této sezóně dokázal sedmadvacetiletý Kanaďan vytěžit jen tři body za dva góly a jednu asistenci.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -