- Reklama -

Brandon Dubinsky již není asistentem kapitána. Musí se soustředit na sebe, vysvětluje GM Columbusu

- Reklama -

Brandon Dubinsky není spokojen s tím, že přšel o písmeno A, které zdobilo jeho dres a byl tak oficiálně odebrán ze skupiny lídrů týmu.
GM Jarmo Kekalainen ani žádnou jinou reakci od jednatřicetiletého centra neočekával.
Finský manažer klubu Columbus Blue Jackets se nechal slyšet, že důvod proč Dubinsky nadále nepatří mezi alternující kapitány, je jeho pomalý start do sezóny, ve které zatím získal pouhé dvě asistence z deseti utkání.
„Občas musíte udělat těžká rozhodnutí a myslet při nich na to, aby jste udělali to nejlepší pro tým,“ říká Kekalainen. Neděláme nic, abychom Dubiho nějak znejisťovali, nebo mu cokoliv odebírali. Naopak se snažíme mu pomoci z této situace. Je obrovskou součástí našeho mužstva. O tom není pochyb,“ dodal.
Kekalainen prohlásil, že se sešel s trenérem Tortorellou a samotným Dubinskym, kvůli rozhodnutí nahradit bývalého útočníka New York Rangers obráncem Jackem Johnsonem. Dubinsky se následně svěřil, že jeho vůdcovskou roli v týmu nemůže nějak ovlivnit to, zda má na dresu přišité A, nebo ne.
„Ukázal nám, že není spokojený a nic jiného jsem ani nečekal. Nyní máme pouze dva asistenty kapitána a těmi jsou Jack Johnson a Boone Jenner. Dubi se potřebuje soustředit na svoji hru a dostat ji tam, kde všichni víme, že by měla být. Nepotřebuje se zatěžovat takovými povinnostmi,“ vyjádřil se k věci GM Columbusu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -