- Reklama -

Brandon Mashinter se vrací do San Jose

- Reklama -

Brandon Mashinter se vrací do San Jose, kde před sedmi lety začínal profesionální kariéru. Kanadský útočník se jako nechráněný volný hráč dohodl se Žraloky na podpisu roční dvoucestné smlouvy. Na klubovém webu o tom informoval asistent generálního manažera Joe Will.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Brandon přináší do našeho týmu potřebnou dávku zkušeností. Jeho silová hra (výška: 193 cm, váha: 101 kg) a vůdčí kvality budou příjemným doplňkem, který přispěje ke zkvalitnění našeho kádru,“ uvedl Will.
Pro National Hockey League mu nový kontrakt zajišťuje příjem 650 tisíc dolarů, v případě působení na farmě si Mashinter vydělá 150 tisíc USD.
„Dobře ho známe nejen po hokejové, ale i po lidské stránce. Máme velkou radost, že můžeme Brandona přivítat zpátky v San Jose,“ dodal dlouholetý asistent generálního manažera kalifornského celku Douga Wilsona.
Osmadvacetiletý rodák z Bradfordu odehrál v základní části soutěže 64 utkání, ve kterých zaznamenal pět bodů za čtyři góly a jednu asistenci. V play off absolvoval dva zápasy. Působil také v organizacích New York Rangers a Chicago Blackhawks.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -