- Reklama -

Brankářská rošáda. Smith podepsal s Oilers, Talbot s Flames

- Reklama -

Gólman Mike Smith, který se v pondělí mohl stát nechráněným volným hráčem, se dohodl na spolupráci s Edmontonem. Někdejší brankář Oilers Cam Talbot se naopak připojí ke Calgary. Zprávu jako první uveřejnil Frank Seravalli za stanice TSN.
Smith přitom strávil poslední dvě sezóny v organizaci Flames, kterým letos pomohl opanovat po základní části Západní konferenci. O místo v bráně se dělil s Čechem Davidem Rittichem.



37letý Kanaďan zaznamenal během svého angažmá v Calgary bilanci 48-38-8, průměr 2,68 branky na utkání a úspěšnost 90,9 procent.
O sedm let mladší Talbot byl v únoru vytrejdován z Oilers do Philadelphie, kde odchytal pouze čtyři duely s průměrem 3,70 gólu na zápas.
Rodák z Ontaria působil u Olejářů tři roky jako první gólman.
Plameny mají nyní z mužů v bráně pod smlouvou pouze Jona Gilliese a Talbot tak bude o pozici jedničky s největší pravděpodobností bojovat s Rittichem, který je aktuálně chráněným volným hráčem.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -