- Reklama -

Brian Boyle bojující s leukémií, zřejmě nestihne začátek sezóny

- Reklama -

Útočník New Jersey Devils pravděpodobně nestihne zahajovací utkání svého týmu, které proběhne v sobotu proti Coloradu Avalanche. 32letý Boyle promluvil na veřejnosti poprvé od doby, kdy mu 19. září byla diagnostikována rakovina bílých krvinek.
„Hlavní věc je, že se to lepší,“ prohlásil Boyle. „Řekl jsem, že bych chtěl hrát zahajovací utkání, protože to chce snad každý, ale pokud se to nepodaří, není to otázka všechno, nebo nic. I kdyby mi bylo umožněno trénovat, nemohu jen tak naskočit. Potřebuji svůj trénink do určitého bodu a dostat se do reálných situací, namísto pouhého bruslení.“
Boyle tak prozatím zůstává s týmem a podílí se na cvičeních týmu mimo led, které probíhá na U.S. Military Academy. Na ledě však musí trénovat sám a doufat v brzké povolení plného tréninku.
Trenér John Hynes je nadšený z přítomnosti své hvězdy u týmu. „Byl s klukama na tůře a účastnil se týmových setkání. I během těchto setkání hlasitě mluvil a měl dobré názory,“ pochvaloval si Hynes.
Oblíbený forvard přišel k New Jersey jako volný hráč, když prvního července podepsal dvouletou smlouvu ve výši 5,5 miliónů dolarů.
 

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -