- Reklama -

Bruins přišli před kruciálním zápasem o jednu ze svých opor

- Reklama -

Boston se bude muset v pátém zápase série proti Tampě, v němž bude čelit konci sezóny, obejít bez svého klíčového beka. Klub v sobotu oznámil, že minimálně po zbytek druhého kola je vinou zranění kotníku mimo hru Torey Krug.
Sedmadvacetiletý rodák z Michiganu se zranil ve čtvrtém duelu, když narazil do mantinelu. Hokejista nyní podstoupí další vyšetření, které určí rozsah a závažnost poranění.


Krug zaznamenal v pátečním utkání dvě asistence a po 11 soubojích v play-off má na kontě už 12 bodů za tři góly a devět asistencí. Tento bodový zápis z něj činí nejproduktivnějšího obránce a celkově čtvrtého nejvíce bodujícího hráče Bruins v letošní postseason.
Ostře sledovaná bitva mezi Bostonem a Tampou, po níž může floridský mančaft slavit postup do konferenčního finále, je na programu v neděli ve 21:00 SEČ.
Titulní foto: John H Gray / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -