- Reklama -

Bryzgalov je zpět! Tentokrát si vybral za cíl Philadelphii

- Reklama -

Z bývalého gólmana Ilji Bryzgalova se stává vtipný glosátor dění v NHL.
Někdejší brankář Anaheimu, Phoenixu, Philadelphie, Edmontonu a Minnesoty na sebe před nedávnem upozornil tweetem, jímž nabízel své služby Chicagu Blackhawks (více čtěte ZDE). Ve středu svůj twitterový účet využil znovu a tentokrát si za cíl vybral Flyers, jejichž dres po dvě sezóny oblékal.


„Jsem kdykoliv připraven, Flyers,“ napsal na Twitteru v průběhu druhé třetiny úvodního zápasu série mezi Pittsburghem a Philadelphií, v němž Tučňáci převálcovali svého rivala 7:0.
Na celé situaci je pikantní skutečnost, že se Bryzgalov stále nachází na philadelphské výplatní pásce. V roce 2013 mu klub předčasně vypověděl smlouvu a jízlivému Rusovi tak bude až do roku 2027 chodit na účet 1,6 miliónů dolarů ročně jako odškodné.


Zpráva sedmatřicetiletého držitele Stanley Cupu z roku 2007 neunikla ani redaktorovi deníku Philadelphia Inquirer Samu Donnellonovi, jenž ji ve svém článku označil za nejpotupnější okamžik večera pro brankáře Briana Elliotta. Ten byl v polovině duelu po pátém gólu odvolán a jeho místo zaujal Petr Mrázek.
Elliott z 19 střel pětkrát inkasoval, nepředvedl ani jeden „woow“ zákrok a opět poukázal na fakt, že v brankovišti může klub z jihu Pensylvánie pěkně tlačit bota. Tyhle obavy umocnil i Mrázek, který kanonádu Penguins nedokázal zastavit a za jeho záda prošly další dva zásahy.
Podle dosavadních výkonů dua Elliott – Mrázek tak lze usuzovat, že „Bryz“ své poslední slovo ještě zdaleka nenapsal.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -