- Reklama -

Bude na Winter Classic pršet?

- Reklama -

Fanshop týmu
Netradiční dějiště blížícího se Winter Classic 2020 budí strach ohledně předpovědi počasí. Takhle dalece na jihu se novoroční venkovní klání NHL ještě nekonalo.
Zraky hokejových fanoušků budou 1. ledna směřovat do Dallasu, kde Stars přivítají na Cotton Bowl Stadium celek Nashvillu, a zástupci NHL jsou zatím s průběhem příprav spokojeni.


„Do vánoční přestávky vstupujeme s náskokem v přípravách. Jsme nesmírně nadšení z toho, jak to zatím šlape,“ sdělil médiím výkonný viceprezident soutěže Steve Mayer.
S tvorbou ledu se začalo už 17. prosince, kdy dorazil do arény náklaďák s chladícím zařízením.


Počasí bylo v Dallasu v posledních dnech různé a teploty se pohybovaly od 4 do 16 stupňů Celsia. Na Nový rok by pak mělo být okolo 14 stupňů a ledovou plochu by mohl také skrápět déšť. Podle Mayera si však moderní technika s těmito výkyvy poradí.
„Na základě toho, co vidíme a jaký skvělý tým tu máme, věříme, že led bude během utkání skvělý. A to i s ohledem na počasí a předpovědi, které máme k dispozici,“ dodal čelní představitel ligy.
Největší předností souboje mezi Stars a Predators má být dějiště, které je představováno slavným fotbalovým stadiónem. Vzhledem ke složení soupeřů se ale očekává jedna z nejnižších TV sledovaností Winter Classic vůbec.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -