- Reklama -

Budou mladé hvězdy Toronta riskovat? V tomto měření sil půjde o hodně

- Reklama -

Fanshop týmuLoni začátkem léta se Edmontonem šířila panika. Mladá superhvězda Connor McDavid byla sice teprve ve druhém roce svého nováčkovského kontraktu, vedení Oilers však nechtělo čekat a svůj ceněný drahokam si pojistilo. Výsledkem byla rekordní smlouva na osm let za 100 milionů dolarů. O rok později se v podobné situaci nachází Toronto. Nováčkovské dohody budou po příští sezoně končit Austonu Matthewsovi a Mitchellu Marnerovi.
Dravé hvězdy Toronta Maple Leafs Auston Matthews a Mitchell Marner očekávají své nové smlouvy. Respektovaný novinář televize Sportsnet Elliot Friedman ale začal spekulovat, že se obě naděje nevydají McDavidovou cestou a případné letošní nabídky od Toronta nepodepíší.
„Neříkám, že se to nestane. Jenom si myslím, že pokud je Toronto letos osloví, nejsem přesvědčený, že nabídku přijmou,“ řekl v rádiovém interview odborník na NHL. Friedman ani další zámořští novináři si nemyslí, že Matthewsův vztah ke klubu je oslabený údajným konfliktem s koučem Babcockem z konce sezony. Podle Friedmana budou oba mladíci spíše chtít získat lepší vyjednávací pozici v příštím roce, kdy se z nich mohou stát chránění volní hráči. Vydařená sezona 2018-2019 jim může v konečném důsledku přinést ještě vyšší cifry na smlouvách, pokles formy nebo zranění zase mohou jejich pozici značně oslabit. Půjdou obě naděje do tohoto rizika?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -