- Reklama -

Budoucnost je jasnější. NHL má nakročeno k originálnímu finiši

- Reklama -

NHL a hráčská asociace NHLPA zintenzivnily jednání o plánu na zdárné dokončení této sezóny.
Již dříve jsme vás informovali o aktuálně upřednostňovaném formátu, podle něhož by se ročník dohrál ve čtyřech arénách NHL. Podle Larryho Brookse z deníku New Yorku Post jsou nyní největšími favority na pořadatelství Toronto a Columbus.

Tahle COOL trička NHL chceš!

Některé zvěsti hovoří až o 12 městech NHL, která se mohou dostat do užšího výběru.
Greg Wyshynski ze stanice ESPN na začátku tohoto týdne referoval, že nejblíže k hostitelství mají naopak Carolina, Edmonton a Minnesota.
Očekává se, že se vyberou čtyři místa, v nichž naleznou dočasný domov týmy podle divizí.
Podmínkou zůstává, aby vybrané město nebylo hotspotem nemoci COVID-19 a mělo dostatečné čtyř- a pětihvězdičkové ubytovací kapacity.

Švédský ráj. Backlund si užívá nevídaného liberalismu

Počítá se také s tím, že před samotným obnovením sezóny absolvují hráči tréninkový kemp v trvání dvou až tří týdnů. Reálně se tak soutěž nerozběhne dříve než v červenci.


Vedení NHL se také zaobírá bezpečím pro hráče z rizikových skupin. Týká se to například Maxe Domiho, který trpí diabetem prvního typu, či Brianem Boylem, který byl v roce 2017 diagnostikován s leukémií.
Mnoho otázek je ale pořád nezodpovězeno. Vše může zkomplikovat například možnost evropských hráčů vrátit se zpět do Severní Ameriky.
Liga však nezahálí a více bychom měli vědět už v příštích dnech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -