- Reklama -

Budu brát hokej víc vážně, dušuje se Evander Kane

- Reklama -

Útočník Evander Kane předvádí v poslední době výborné výkony, které fanoušky nejen Buffala hodně baví a zvedájí ze sedadel. V posledních třinácti zápasech nastřílel osm branek a ještě se stihl třikrát porvat v jednom utkání.
S tímhle hochem vážně není nuda. Hokejem se baví, ovšem někdy asi až moc. Na začátku týdne totiž zaspal na trénink Sabres a klub jej za to vyřadil ze soupisky pro úterní zápas s Ottawou Senators.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Když mě sledujete na ledě, poznáte, že beru hokej zodpovědně. Nicméně mohu to brát ještě vážněji,“ uznal Kane s odkazem na jeho průšvih se zaspáním.
„Mluvil jsem s vedením naší organizace a máme na to stejný názor, společně se chceme dívat do budoucnosti. Jsem za to rád a chci hodit za hlavu, co se stalo, a být znovu na ledě,“ dodal.
Nedostavit se na trénink je prohřešek v každém klubu a neodpouští se ani největším hvězdám. A podle pravidel v Buffalu takový hříšník přijde o další zápas.
„Především se chci omluvit svým spoluhráčům, že jsem je nechal tak nějak ve štychu. Moje absence na tréninku je neodpustitelná a beru na sebe plnou odpovědnost,“ kál se čtyřiadvacetiletý Kane.
Zatímco jeho spoluhráči se v Ottawě připravovali na zápas proti domácím Senators, Kane v neděli večer vyrazil do Toronta na All Star Game NBA. A ještě se u toho vyfotil a pochlubil na sociálních sítích.
Dokonce prý dal na Snapchat i zprávu o tom, jak se bavil na párty po zápase. V době, kdy sociální profily všech známých sportovců sleduje každý fanoušek, trochu hloupá frajeřinka.
„Nedostavil se na trénink a tak nesl následky. Máme týmová pravidla a on je porušil. Tak teď musí nést odpovědnost. Stejně jako každý jiný z týmu,“ řekl novinářům naštvaný trenér Buffala Dan Bylsma.
Kane, jenž má v letošní sezóně na kontě 24 bodů (16+8) a je druhým nejlepším střelcem Buffala, letěl do Toronta soukromým tryskáčem, ale cesta zpět už mu časově jaksi nevyšla. A tak v pondělí volal lidem z týmu, že pondělní trénink nestihne.
„O víkendu se staly některé věci, které se stát neměly. A jak už jsem řekl, mohu vás ujistit, že už se to nebude opakovat,“ řekl na závěr Evander Kane, jenž doufá, že pro dnešní zápas v Columbusu už bude zase v sestavě Sabres.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -