- Reklama -

Buffalo se nevzdává, získalo Simmondse

- Reklama -

New Jersey vyměnilo útočníka Waynea Simmondse do Buffala. Jako protihodnotu získává podmíněnou volbu v pátém kole draftu 2021. Ta se může stát volbou ve čtvrtém kole, pokud Sabres postoupí do play-off a Simmonds v něm odehraje alespoň 10 střetnutí.
Devils si i nadále ponechávají 50 % z hráčova 5miliónového cap hitu.




31letý Kanaďan podepsal s Ďábly během posledního offseason roční smlouvu, ale v 61 zápasech dokázal nastřádat jen osm branek a 16 asistencí.
Na svém kontě v NHL má Simmonds celkem 902 utkání, v nichž zaznamenal 498 bodů. Před angažmá v New Jersey postupně oblékal dresy Los Angeles, Philadelphie a Nashvillu.
Mike Harrington z deníku The Buffalo News na svém Twitteru usuzuje, že Sabres tímto krokem potvrdili, že neztrácí naděje na postup do play-off. Mezi kanadskými žurnalisty se ale setkal tento krok spíše s údivem.
Západonewyorský celek aktuálně ztrácí na postupovou pozici šest bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -