- Reklama -

Burke: Tkachuk není špinavec, Maurice to přehnal

- Reklama -

Winnipeg se musel v pondělním zápase proti Calgary obejít i bez Marka Scheifeleho, jehož zranění je kvůli výrokům trenéra Jets Paula Mauricea řádně zmedializované.
Scheifele se zranil v sobotním duelu s Flames, když jej během souboje udeřil Matthew Tkachuk do nohy. Maurice následně obvinil Tkachuka z úmyslného faulu s cílem zranit protihráče (psali jsme ZDE).
Podle známého insidera Briana Burkeho to však Maurice přehnal a zašel se svými vyjádřeními příliš daleko.
„Skončilo to nešťastně, nikdy nechcete vidět hráče jako Mark Scheifele ležet na ledě. Situaci jsem ve studiu sledoval…,“ uvedl Burke. „Bylo to smolné, ale nebylo tam nic špinavého nebo zakázaného, s čím se ztotožňuje i liga.“
„On (Maurice) se snažil ovlivnit disciplinárku. Mám Paula rád, ale tady podle mě překročil hranici…Matthew Tkachuk není špinavec,“ dodal věhlasný glosátor.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -