- Reklama -

Byfuglienova situace? Ve Winnipegu roste optimismus

- Reklama -

Fanshop týmuObrovitý zadák Dustin Byfuglien zmeškal tréninkový kemp i dosavadní začátek sezony. Od svého týmu dostal časově neurčené volno, které chce využít k odpočinku a zjištění, zda ještě chce pokračovat v profesionálním sportu.
Jets 34letého Američana posléze suspendovali, aby si mohli ulevit od jeho megakontraktu na 7,6 milionů dolarů ročně, který se jim teď nezapočítává do limitu pro platový strop.



Jets se po loňském ročníku prakticky rozpadla obrana, když z ní kromě Byfugliena zmizeli i Jacob Trouba nebo Tyler Myers. Začátkem této sezony mají zatím vyrovnanou statistiku pěti výher a pěti porážek.


K situaci ohledně „Big Buffa“ se  naposledy vyjádřil expert stanice TSN Darren Dreger. „Z Winnipegu přichází optimistické zprávy, podle kterých by se Byfuglien měl brzy vrátit. Samozřejmě v této chvíli není nic oficiálního. Není ani jisté, kdy by se návrat měl uskutečnit, jen prosakují zprávy, že se více kloní k návratu k hokeji než k úplnému konci kariéry,“ řekl zámořský novinář v televizním studiu.
Zvítězí u obojživelníka Byfugliena nakonec láska k hokeji?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -