- Reklama -

Bylo to neuctivé, opřel se Draisaitl do Ritticha

- Reklama -

Leon Draisaitl se zostra pustil do českého gólmana Davida Ritticha.
Forvardovi Oilers se nelíbilo, jakým způsobem oslavil brankář Flames středeční vychytané nájezdy, v nichž jel Němec jako poslední v řadě.
Fanda NHL
Poté, co Edmonton deklasoval v sobotu v emocemi nabitém duelu Calgary 8:3, se Draisaitl vrátil i k předchozímu utkání, jenž rozradostněný Rittich zakončil vyhozením hokejky do vzduchu.
Na video se podívejte ZDE.
„Je to jednoduše neuctivé,“ cituje jeho pozápasová slova Ryan Rishaug ze stanice TSN. „Trefili jsme dvě tyče a on se choval, jakoby vyhráli Stanley Cup.“
24letý útočník se však smál jako poslední, když Čech v sobotu inkasoval čtyři branky a v průběhu střetnutí se ocitl i na střídačce. Draisaitl naopak čtyřmi asistencemi upevnil svou pozici nejproduktivnějšího hráče soutěže.
Další edice Bitvy o Albertu je na programu až 4. dubna, poslední den základní části.

Anketa NHLnews:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -