- Reklama -

Bylo to nezaviněné, brání se Perry po faulu na Ellise

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Dallasu Corey Perry obhajuje svůj zákrok ze středečního klání Winter Classic, za který byl vyloučen do konce zápasu.
34letý Kanaďan udeřil zkraje duelu obránce Predators Ryana Ellise loktem do oblasti hlavy a poskytnul soupeři pětiminutovou přesilovou hru. Tu Nashville zužitkoval dvěma přesnými zásahy.
„S Ryanem jsem v minulosti hrál, osobně ho znám. Bylo to nechtěné,“ cituje Perryho Greg Wyshynski ze stanice ESPN. „Nechtěl jsem ho zranit. Doufám, že je v pořádku.“
Na incident, po kterém Ellis z utkání odstoupil, se podívejte ZDE.
Ani kajícná slova však Perryho neubrání před slyšením u Oddělení hráčské bezpečnosti NHL, které je naplánováno na pátek.


„Byl to smolný zákrok. Pouze jsem se pokoušel dosáhnout na puk. Bylo to nešťastné,“ dodal ontarijský rodák.
Svého svěřence se zastal i hlavní kouč Stars Rick Bowness: „Corey by se nikdy nesnažil někoho zranit. Prostě hraje tvrdě.“
Perry přitom není před disciplinárku popotahován poprvé. Jeho poslední prohřešek se datuje do roku 2013, kdy byl suspendován na čtyři zápasy za hit na forvarda Minnesoty Jasona Zuckera.
Náplastí na případnou nepříjemnou dohru může být skutečnost, že Dallas čtyřmi góly stav střetnutí zvrátil a radoval se z vítězství 4:2.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -