- Reklama -

Bývalý bitkař NHL má obří průšvih. Našli u něj kokain

- Reklama -

Fanda NHLKokain je oblíbenou drogou vyšších kruhů. Traduje se, že v osmdesátých letech to byl velmi populární stimulant mnoha hráčů NHL. Nedávno se uprostřed skandálu okolo bílého prášku ocitl ruský reprezentant a spoluhráč Radka Gudase a Jakuba Vrány Jevgenij Kuzněcov. Není však jediným hokejistou, jenž má v poslední době průšvih kvůli kolumbijskému vývoznímu artiklu. Vynořily se zprávy, že kvůli kokainu policie zadržela bývalého bitkaře Vancouveru nebo Philadelphie Donalda Brasheara.



Brasher býval skutečný těžkotonážník. Jeho úder byl jako rána kladivem. Dříve obávaný „policajt ledu“ odehrál v nejprestižnější hokejové lize světa více než tisícovku zápasů a s aktivní kariérou se rozloučil teprve nedávno – naposledy brázdil led v dresu Thetford Mines Assurancia v LNAH v ročníku 2015-2016.
5. června měl Brashear podle policejních dokumentů z neznámého důvodu rozbít okno u cizího bytu. Když jej později policie zadržela, našla u něj při prohlídce kokain. K soudu se má dostavit 9. září, kdy by měl pravděpodobně slyšet rozsudek.
Pro nyní sedmačtyřicetiletého Američana to nejsou zdaleka první potyčky se zákonem. Už v roce 2000 byl obviněn z napadení, za což tehdy obdržel podmínku. O dvanáct let později si vyslechl rozsudek v případě napadení na parkovišti. Dočkal se podmínky na 18 měsíců a napadený člověk jej později žaloval o dalších 200 tisíc dolarů odškodného.
S drogami ale (dosud) problém neměl.
Fanda NHL

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -