- Reklama -

Calgary čekají velké změny. Gaudreau má být minulostí

- Reklama -

Zámořští novináři přicházejí s informací, že se po této sezóně budou dít v Calgary velké věci. Flames nezvládli sérii prvního kola a přinesli tak svým fanoušků další zklamání.
Podle zákulisních zvěstí se s týmem rozloučí zadáci Travis Hamonic a TJ Brodie. Oběma končí smlouva a mohou se stát nechráněnými volnými hráči.
Tím to však nekončí. Reportér Brian Costello z The Hockey News si myslí, že na odchodu by mohli být i hvězdní útočníci Johnny Gaudreau a Sean Monahan.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

„Jsou jako dynamit v základní části, ale nemají v sobě to, aby mohli být rozdílovými hráči v play-off,“ uvádí Costello a dodává, že generální manažer Brad Treliving viděl dost na to, aby si uvědomil, že je čas na změnu.
Do diskuze o budoucnosti Flames se přidal i známý insider Pierre LeBrun, jenž poznamenal, že toto play-off bylo rozhodující pro odstartování výraznějších změn.


A kam by mohli Gaudreau a spol. zamířit? Costello uvádí jako potenciální zájemce Columbus, Floridu, Buffalo nebo New Jersey.
„Gaudreau je prodejnější než Monahan a Flames zoufale potřebují mladé obránce pro jejich stárnoucí defenzívu plnou potenciálních nechráněných volných hráčů. Proto si myslím, že o Gaudreauovi i Monahanovi budeme na konci roku mluvit jako o bývalých hráčích Calgary,“ dodal zámořský odborník.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -