- Reklama -

Capitals oficiálně oznámili jméno nového kouče

- Reklama -

Fanshop týmu
Washington jmenoval Todda Reirdena novým hlavním koučem. Poté, co úřadující šampiony opustil Barry Trotz, se jeho jméno na této pozici očekávalo.
Sedmačtyřicetiletý Američan působil v organizaci Capitals předešlé čtyři sezóny jako Trotzův asistent. Na starost měl především obrannou hru a přesilovky.

„Cítíme, že nadešel čas, aby Todd vedl náš tým,“ uvedl generální manažer Brian MacLellan. „Vzhledem k jeho trenérské zkušenosti, komunikačním schopnostem, jeho přístupu k hokeji a respektu, který vzbuzuje v šatně, si tuto příležitost zasloužil.“


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY


Reirden zastával místo asistenta již v Pittsburghu mezi lety 2010 a 2014, na farmě Penguins dokonce okusil i roli šéfa lavičky.

- Reklama -

Jako obránce odehrál v NHL 183 zápasů s bilancí 11 gólů a 35 asistencí. Během své hráčské kariéry oblékal dresy Edmontonu, St. Louis, Atlanty a Phoenixu.
Nyní se stane 18. hlavním trenérem v historii Caps.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -