- Reklama -

Capitals vyhodili hlavního kouče

- Reklama -

Washington propustil ze svých služeb hlavního trenéra Todda Reirdena. 49letý Američan vydržel na lavičce Caps pouhé dvě sezóny.
Generální manažer Brian MacLellan oznámil zprávu tři dny poté, co byli Capitals vyřazeni z play-off v pěti zápasech New Yorkem Islanders.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!


„Měli jsme od našeho týmu větší očekávání a cítili jsme, že bude ve vedení mužstva nutný nový impuls,“ uvedl MacLellan v prohlášení.
Reirden působil u celku z hlavního města v minulosti také jako asistent a to čtyři ročníky. „Povýšení“ se dočkal poté, co místo hlavního trenéra opustil po zisku Stanley Cupu Barry Trotz.
Reirden zaznamenal s týmem v základní části bilanci 89-46-16. Celek však pod ním ani jednou nepřekonal první kolo play-off.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -