- Reklama -

Carolina se připravuje na Mrázkův odchod

- Reklama -

Vedení Caroliny otevřeně přiznalo, že Petr Mrázek je na odchodu z týmu. A nadějně to podle generálního manažera Dona Waddella nevypadá ani s podpisem druhého gólmana Curtise McElhinneye. Oba brankáři se mohou stát 1. července nechráněnými volnými hráči.
„Snažíme se s nimi dohodnout, ale nevypadá to, že to klapne,“ řekl Waddell pro Toma Gullittiho z oficiálních ligových stránek.
„Hráči někdy touží jen otestovat trh a teprve poté zjistíte, na čem jste. My bychom rádi oba dva…Ale momentálně s nimi nemáme nic podepsané,“ prohlásil na adresu mužů, kteří loni dovedli Canes po dlouhých letech do play-off.

Mrázkovi bude končit roční kontrakt, který podepsal s Carolinou jako volný hráč loni v červenci. 27letý rodák z Ostravy zaznamenal v Severní Karolíně během základní části bilanci 23-14-3, průměr 2.39 gólu na utkání a úspěšnost zákroků 91.4 procent. V play-off si však se statistikami pohoršil (5-5, 2.73, 89.4).
McElhinneyho si Hurricanes stáhli 2. října z waiver listiny Toronta poté, co se jim během přípravy zranil Scott Darling. 36letý Kanaďan zakončil regulérní sezónu s bilancí 20-11-2, průměrem 2.58 branky na zápas a úspěšností 91.2 procent. Ve vyřazovacích bojích naskočil do pěti duelů (3-2, 2.01, 93.0).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -