- Reklama -

Carolina se snaží reagovat na svojí situaci trejdy

- Reklama -

Fanshop týmuCarolina Hurricanes v současnosti ztrácí na postupovou příčku ve Východní konferenci sedm bodů. Pro tým, který před letošní sezonou vyhlásil, že už nechce být v lize otloukánkem, je to zklamání. Podle zámořského novináře Elliotta Friedmana ze Sporstnet se na nastalou situaci vedení klubu snaží zareagovat překvapivou nabídkou trejdu.
Podle experta se Hurikáni rozhodli nabídnout ostatním klubům dvě možná překvapivá jména – Dougie Hamiltona a Micheala Ferlanda. Oba přitom přišli teprve před touto sezonou v rámci výměny za Eliase Lindholma a Noaha Hanifina z Calgary Flames. Pětadvacetiletý Hamilton zatím nastoupil do všech utkání Caroliny v této sezoně a připsal si 14 kanadských bodů. Ve statistice +/- je ale daleko za očekáváním s hodnotou -14. O rok starší Ferland zatím v 34 zápasech nastřílel 12 branek a přidal k nim sedm asistencí.



Podle různých spekulací bývalý bek Bostonu a Calgary ve svých předchozích působištích nezapadl do kolektivu v kabině. Tyto problémy jej podle všeho následovaly i do Raleigh. Hamilton platí za podivína. Je otázkou, kdo by si beka s takovou pověstí zařadil na svoji soupisku a jakou by za něj Hurricanes získali protihodnotu. Ferlandovi zase tento rok končí smlouva a jeho současný klub o něj pravděpodobně nechce přijít na trhu volných hráčů bez náhrady.
Titulní foto: Icon Sportswire
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -