- Reklama -

Carolina touží po tučném úlovku

- Reklama -

Fanshop týmu
Hurricanes se nevzdávají a stále mají v plánu vylepšit svou soupisku pořádnou útočnou posilou. Zvěsti přicházejí poté, co se jim nepodařilo získat Williama Nylandera z Toronta.
„Můžu vám říct, že Carolina – která skutečně moc moc moc toužila po Nylanderovi – chce do svých řad co nejdříve elitního forvarda,“ uvedl ve čtvrteční edici pořadu „Insider Trading“ Pierre LeBrun ze stanice TSN.



Podle známého experta jsou Hurricanes v potenciálním trejdu ochotni obětovat někoho ze svých obranných řad.
Klub navíc v těchto dnech trápí zranění útočníků Jordana Staala a Micheala Ferlanda, což jeho chuť po nové krvi dále umocňuje.
LeBrun již v září informoval, že Carolina byla jedním z týmů, které se chtěli s Maple Leafs dohodnout na Nylanderově výměně. Toronto ale preferovalo setrvání mladé hvězdy ve svém mužstvu.
Nylander se nakonec s Javorovými listy domluvil minulou sobotu, když s nimi podepsal šestiletý kontrakt (čtěte ZDE).
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -