- Reklama -

Carolina získala talentovaného beka

- Reklama -

Nejlepší střelec mezi obránci z uplynulé sezóny NCAA Chase Priskie podepsal dvouletý vstupní kontrakt s Hurricanes. Roční hodnota smlouvy činí 832 tis. amerických dolarů.
23letý Američan odehrál v minulém ročníku za Quinnipiac 36 zápasů, v nichž nastřádal 39 bodů za 17 branek a 22 asistencí.


„Chase byl loni jedním z nejlepších beků na poli vysokoškolského hokeje. Věříme, že bude mít v NHL světlou budoucnost a jsme potěšeni tím, že se rozhodl přijít do Caroliny,“ uvedl k nové akvizici generální manažer Don Waddell.
Priskie byl draftován Washingtonem v roce 2016 ze 177. pozice. Capitals s ním však smlouvu nepodepsali a stal se tak volným hráčem.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -